Beismert a ladányi fiú: elment lopni, miután beszívott

Püspökladány – A püspökladányi rendőrök elfogták azt a fiút, aki a gyanú szerint kábítószert fogyasztott, valamint egy helyi áruházból whisky-t és édességeket tulajdonított el.

Egy püspökladányi áruház alkalmazottja tett bejelentést 2016. január 20-án 10 óra körül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy az üzletben egy fiú whiskyt és csokoládékat rejtett a kabátjába, majd fizetés nélkül távozott.

A gyanúsan viselkedő fiút a biztonsági őr észrevette, a helyszínen visszatartotta és értesítette a rendőrséget. A rendőrök a szabálysértőt lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol – meghallgatását követően – őrizetbe vették a gyorsított bíróság elé állítás érdekében. Az intézkedés során L. Barnával szemben kábítószer fogyasztásának gyanúja merült fel, ezért vele szemben kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 21 éves helyi fiút, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt szakértő bevonásával folytatja a nyomozást.

– police.hu –
hirdetés