Beindult a Lokomotív

Beindult a Lokomotív
Debrecen – A piros-fehérek a harmadik helyről vágnak neki a tavaszi szezonnak.

Több mint egy hónapos téli pihenőt követően hétfőn reggel megkezdte felkészülését a DVSC-TEVA futballcsapata. Kondás Elemér együttese előbb vérvételen vett részt az Oláh Gábor utcai főhadiszálláson, majd a futófolyosón végezték el a labdarúgókon az ilyenkor szokásos ingatesztet, amely különböző intenzitású futásokból áll.

A keret három játékos híján teljes volt, ugyanis a csapathoz később csatlakozó Coulibaly, Yannick és Lucas trió kivételével mindenki megjelent a foglalkozáson, az a Stevo Nikolic is, aki az őszi szezont kölcsönben a Spartak Trnavánál töltötte. A bosnyák támadó egyelőre Debrecenben készül, később dől el, hogy igényt tart-e a szolgálataira a szakmai stáb, vagy ismét kölcsönadja valamelyik együttesnek. A gárdára kedden és csütörtökön már két tréning vár, az első edzőmeccsre pedig a jövő héten szombaton kerül sor a Kassa ellen.

A lokisták egyébként bizakodva várják a tavaszi folytatást, úgy vélik, hogy a Győrrel szemben meglévő 10 pontos hátrány ellenére akár az első helyre is odaérhetnek a bajnokságban.

HBN-TN