Befejezték a nyomozást az iskolában őrjöngő szováti fiú ellen

Befejezték a nyomozást az iskolában őrjöngő szováti fiú ellen
© Fotó: police.hu
Hajdúszovát, Hajdúszoboszló – A hajdúszoboszlói rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 16 éves fiúval szemben, aki betörte egy helyi általános iskola ajtajának üvegét.

Egy hajdúszováti általános iskola munkatársa tett bejelentést 2016. február 9-én 15 óra 34 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy helyi fiú kiabálni, szitkozódni kezdett az iskolában kiabált, valamint betört egy ajtóüveget. A garázda fiú a portás felszólítására elhagyta az épületet.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves fiatalt. A helyi körzeti megbízottak a fiatalkorú fiút otthona előtt elfogták és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.

– police.hu –


Tombolt egy fiú a hajdúszováti iskolában
Hajdúszovát – A hajdúszováti rendőrök elfogták azt a 16 éves fiút, aki betörte egy helyi általános iskola ajtajának üvegét.


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 könnyű sérüléssel, 2 súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 15 személyt állítottak elő, köztük 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.

hirdetés