Befejezték a nyomozást a fiatal nő támadói ellen

Akt.:
Befejezték a nyomozást a fiatal nő támadói ellen
© Fotó: police.hu
Debrecen – Vádemelést javasolnak a debreceni rendőrök az ellen a két férfi ellen, akik egy fiatal nőt támadtak meg Debrecenben, a nyílt utcán.


Mint ahogy arról korábban beszámoltunk 2014. július 4-én Debrecenben a Múzeum közben sétált egy fiatal nő, amikor két ismeretlen férfi rátámadott. Az ismeretlenek a nőt az átjáróban falhoz szorították, majd az egyikük a sértettet késsel több helyen megsebesítette. A támadók ezt követően elvették az áldozatnál talált értéket, majd a helyszínről elmenekültek.

A rendőrök a tudomásukra jutott információk alapján azonosították a két támadót, akik közül M. Arnoldot 2014. július 8-án 13 óra 50 perc körüli időben, míg társát G. Róbertet másnap 9 óra 15 perc körüli időben Debrecenben elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók a 24 és 18 éves helyi lakosokat gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terheltek ellen – fogva tartásuk mellett – rablás és más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozást 2015. február 26-án befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –