Befejeződött a téglási halálos gázolás vizsgálata

Befejeződött a téglási halálos gázolás vizsgálata
© Fotó: Police.hu
Téglás – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 67 éves buszsofőrrel szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. március 15-én 9 óra körül Tégláson, a Dózsa György utcán közlekedett az általa vezetett busszal, amikor jobbra, a Fényes utca irányába kanyarodott, azonban nem adta meg az elsőbbséget az úttest jobb szélén, egyenesen haladó kerékpárosnak. A kanyarodás során a busz elütötte a biciklist, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.


Debrecen - A debreceni rendőrök a lakosság segítéségét kérik egy halálos közlekedési baleset vizsgálatában. A Debreceni Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség gyanúja miatt folytat eljárást. Március 15-én 9 óra 10 perc körül Tégláson, a Dózsa György utca és a Fényes ...

Téglás - Március 15-én 9 óra körül Tégláson, a Fényes utcában eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy autóbusz és egy kerékpáros. A balesetben a kerékpárt vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés idejére a rendőrök az éri...