Becsületbeli ügy vár a balmazújvárosi kézisekre

Akt.:
Jordán Marc
Jordán Marc - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – Már csak a csoda segíthet rajtuk, most visszavághatnak a gyöngyösieknek.

Az utolsó helyen szerénykedő Balmazújváros a B. Braun Gyöngyöst fogadja szombaton 18 órától a K&H férfi kézilabda ligában. Temesvári Jánoséknak ugyan minimális esélyük maradt arra, hogy elkerüljék a kiesést, de ehhez már több dolognak kellene teljesülnie, például annak, hogy az újvárosiak Szegeden szerezzenek két pontot, ami valljuk be, nem tűnik reálisnak. Ennek tükrében a hajdúságiak elsősorban a becsületükért játszanak majd a hétvégén.

Kész a menetrend

A Heves megyeiek sem „rakhatják ki a kirakatba” ezt az idényt, ugyanis csak két csapatot tudnak maguk mögé utasítani a táblázaton. A következő idénynek már Konkoly Csaba irányításával vágnak neki a gyöngyösiek, a szakember legutóbb a német élvonalban szereplő Metzingen női együttesét trenírozta.
A Balmaz Gyöngyösön hatgólos vereségbe futott bele decemberben, a 27–21-es végeredménnyel záruló ütközeten Lele Ákos tarthatatlannak bizonyult, a jobbátlövő tíz találatot termelt.

Fontos információ az újvárosi szurkolóknak, hogy elkészítették a Liga Kupa-döntő „órarendjét”. Tréki János tanítványai május 16-án Egerben lépnek pályára, a visszavágóra három nappal később kerül sor.

HBN