haon-sportoldal

2008.05.08. 10:52

Dzsudzsák Balázs újra a Lokiban!

<p>Debrecen - Még mielőtt sokan azt hinnék, hogy már nincs tovább szükség Balázs szolgálataira a holland bajnoknál, megnyugtatunk mindenkit, csak a válogatott mérkőzés miatt edz a Lokival az egykori debreceni közönségkedvenc.&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Dzsudzsak-Balazs1.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Dzsudzsak-Balazs2.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" />&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Dzsudzsak-Balazs3.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></A></A></p>

Mint köztudott, a holland bajnokságot a PSV Eindhoven nyerte, a tavaszi szezontól már a soraiban tudó egykori nyírlugosi kiválóssággal. – Hihetetlen érzés volt megnyerni a holland bajnokságot – kezdte élménybeszámolóját Dzsudzsi.

– Már a stadion előtt több ezer ember várt bennünket, majd egy nyitott tetejű buszra szállva köröztünk a városban, a hömpölygő, szűnni nem akaró tömegben. A főtérre érkezve több mint harmincezer (!) szurkolónak mutattuk meg a „salátástálat”, majd két-három napig örömmámorban úszott mindenki Eindhovenben.

A felejthetetlen eindhoveni éjszakák után, a csapatra kéthónapnyi szünet vár, ám Balázsnak újra munkába kell állnia egy rövid ideig, mégpedig a közelgő válogatott mérkőzés miatt. Ez idő alatt egykori csapatának edzéseit látogatja majd.

Ezután már csak egy kellemes „feladat” vár Dzsudzsira, mégpedig az, hogy szurkoljon egykori csapatának. Az exlokista reméli, hogy egy szezonon belül két bajnoki serleget is a magasba emelhet. A remélt magyar bajnoki cím ünneplése után a barátokkal nyaralni megy Balázs, ugyan még nem tudják hova.

A PSV-Eindhovennél július 14-én kell jelentkeznie munkára, ahol elkezdődik az alapozás a következő idényre. Addig is, aki kilátogat az elkövetkezendő Loki meccsekre, nagy valószínűséggel összefuthat Balázzsal, ugyanis állítása szerint minden meccsen a lelátón fog szorítani a Lokiért!

cZZs

  • Loki-Győr 6-0
  • Dzsudzsák-gól a PSV Eindhovenben!
  • "Így élek Eindhovenben"
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!