Bartha Zsolt visszatér a képernyőre!

Bartha Zsolt visszatér a képernyőre!
A Mátyás király tér rosszfiúja egyelőre rács mögött van, de hamarosan letelhet a kényszerpihenő.

Bartha Zsolt nevéhez az évek során rengeteg kisebb-nagyobb törvénysértés fűződött. Sok mindent megúszott, de legutóbbi akciója, amelyben egy barátja segítségével betöréssel akartak pénzt szerezni, már nem maradt következmények nélkül, Zsoltot a saját esküvőjéről hurcolták el a rendőrök, azóta pedig a hűvösön van.

Most Miklós segítségével elérhető közelségbe kerülhet a szabadulás, de hogy ennek mi az ára, azt egyelőre csak a dörzsölt Berényi tudja, hiszen valószínűleg nem minden érdek nélkül segítene kijutni a börtönből a pórul járt Barthának.

Nézze meg Rékasi Károly tetoválását ide kattintva!

Ha Zsolt hazatér, jó pár kellemetlen meglepetés fogadja majd. Féltett lányának új udvarlója van, a Rózsában Miklós vette át a helyét, Zsófi ágyában pedig Géza. Hogy hogyan reagál ezekre a váratlan fordulatokra, illetve miként sikerül kibújnia a betörés vádja alól, az hamarosan kiderül!

A Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly alig várta, hogy visszatérhessen kollégáihoz a forgatásokra, a néhány hónapos pihenőt pedig igyekezett maximálisan kihasználni. Rengeteg időt töltött a családjával és megvalósította egy régi tervét, tetoválást készítetett, új szerzeményét pedig nemsokára a Barátok közt nézői is megcsodálhatják.

Forrás: www.rtlklub.hu