Bárcsak mindig így lenne

A hét végi mérleg összesen hat pont, miután a kis Loki és a HTE is győzedelmeskedett.

Egyszer volt, hol nem volt… Akár így is kezdhetnénk a labdarúgó NB II. keleti csoportjában szereplő hajdú–bihari csapatok szereplésének elregélését, hisz a kis Loki, és a Hajdúböszörmény teljesítménye is mesébe illő volt. A DVSC-DEAC csapata hazai pályán a Cegléd ellen tudott nyerni, míg a HTE idegenben, a Békéscsaba otthonában aratott győzelmet.

Három a magyar igazság

A Napló a kis Loki első találatát jegyző Rezes Lászlót kérte meg, értékelje a 3–0-ra végződő Cegléd elleni összecsapásukat. – Nagyon örültünk neki, hogy sikerült megnyernünk ezt a találkozót, hisz okvetlenül javítani akartunk a Kazincbarcikán elszenvedett vereségünk után. Illetve azért is kellett ez a győzelem, hogy a Szolnok ne tudjon meglépni előlünk – nyilatkozta Rezes László, a Loki középpályása, aki bár csak az első félidőben játszott, mégis nagyban hozzásegítette a csapatát a győzelemhez. A megszerzett három egységgel a DVSC-DEAC hátránya már csupán két pont a listavezető Szolnokhoz képest.

Most értek csapattá

– Ahogy mondtam, két nehéz helyzetben lévő csapat találkozott. Komoly erőbedobás kellett ahhoz, hogy győzni tudjunk, de sikerült. Rendkívül egységes gárda képét mutattuk, azt hiszem, most lett csapat a miénk. A fiúk fegyelmezetten, alázatosan futballoztak, és végre a helyzeteinkkel is jól gazdálkodtunk.

A vége izgalmasra sikerült, miután a játékvezető 15 perccel a mérkőzés végét jelző sípszó előtt kiállította Hortót. Kellemetlen helyzetbe kerültünk, de még így is sikerült megőriznünk előnyünket – ecsetelte a 2–1-es győzelmet hozó Békéscsaba elleni találkozójukon történteket Németh Károly, a Hajdúböszörmény vezetőedzője.

HBN–SZADÓ

Bravó, bravó, bravó

Hírek az NB II-ből

Címkék: , , , ,