Barátság horoszkóp II.

Barátság horoszkóp II.
Hogyan barátkozzunk csillagjegyünk alapján?

Mérleg (IX.24.-X.23.)

Igazi társasági lény, akinek szüksége van arra, hogy gondolatait azonnal megoszthassa valakivel. Ha öröm vagy bánat éri, ha érdekes filmet látott, vagy ha új feladattal bízták meg, már nyúl is a telefon után, hogy elmesélhesse a barátnőjének. Az idén a Szaturnusz kemény próbatétel elé állítja, és alighanem jelentősen átalakul a baráti társasága.
Akikkel érdemes barátkoznia: A Oroszlán nagyvonalúsága, a Nyilas optimizmusa és a Vízöntő teljesen eltérő látásmódja lenyűgözi.
Akiket jobb, ha elkerül: A Halak zárkózottságával, a Rák állandó érzelmi hullámzásaival nem tud mit kezdeni.
Ha a barátnője Mérleg, alighanem órákig képesek beszélgetni, anélkül, hogy ráunnának egymásra. Viszont arra ügyeljen, hogy véletlenül se traktálja őt a saját problémáival, ő ugyanis kényelemszeretetből kerül mindent, ami a nyugalmát megzavarhatja. Ha viszont ő akar segíteni, mert észrevette, hogy baj van, akkor biztos lehet benne, hogy összeköttetései, ismeretségei révén biztosan talál megoldást.

Skorpió (X.24.-XI.22.)

Igazi magányos farkas, aki élete során legfeljebb egy-két emberhez tud olyan közel kerülni, hogy azt mondhassa: barátok vagyunk. A környezetében élőknek ugyanolyan magasra teszi a mércét, mint önmagának, és csak azt tudja elfogadni, aki ennek a sajátos érzelmi mértékrendszernek megfelel. Az idén a Jupiter a Skorpió jegyben jár, hatására sokkal nyitottabb, barátságosabb, kezdeményezőbb, mint általában. El tudja fogadtatni magát a környezetével.
Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika és a Szűz komolyságát, kitartását, az övéhez hasonló megszállottságát tiszteli, értékeli.
Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket, a Halakat bizonytalanságuk, a Nyilas túlzott lelkesedése miatt nem tudja elfogadni.
Ha a barátnője Skorpió, szerencsésnek mondhatja magát, mert életre szóló szövetségesre talált. Arra viszont vigyáznia kell, hogy sose kutakodjon a titkai iránt. Ha nem kérdez, sokkal többet elárul majd, mint amennyit a faggatózással ki tudna szedni belőle.

Nyilas (XI.23-XII.21.)

Barátságos, közösségi szellemű, igyekszik úgy alakítani a dolgokat, hogy a figyelem középpontjába kerülhessen. Nagyvonalú és optimista, óriási a lelkesedése, de ha nincs azonnal siker, akkor elveszíti a türelmét. Nehéz lekötni a figyelmét hosszú távon, ezért van rengeteg barátja. És persze azért, mert úgy érzi, a függetlenségét megőrizheti, ha nem egy-két emberhez kapcsolódik szorosan. 2006-ban az érdeklődése nemes célok felé fordul, és erre próbálja lelkesíteni a barátait is.
Akikkel érdemes barátkoznia: A Mérlegek diplomatikus viselkedése, a Kosok lelkesedése vonzza, de az Ikrek sokoldalúságát is nagyra értékeli.
Akiket jobb, ha elkerül: a körülményeskedő Bakokat, a következetes Bikákat és a célorientált Skorpiókat nem tudja megérteni.
Ha a barátnője Nyilas, akkor tudomásul kell vennie, hogy szinte sosem lehetnek kettesben, mert ő akkor érzi jól magát, ha egyszerre sok emberrel találkozhat. És azt is tudomásul kell vennie, hogy barátnőjének nem erénye a pontosság. Rá mindig várni kell. Ha valahová időre kell érniük, jobb, ha fél órával előbbre beszéli meg a találkozót, hogy pontosan odaérjenek.

Bak (XII.22.-I.19.)

Igazi remete-alkat. Ennek magyarázata, hogy alapjában véve rendkívül pesszimista, és fél a csalódástól. Mindenkit bizalmatlanul méreget, alaposan próbára tesz, s csak azt engedi közel magához, akiben abszolút megbízik. Az idén a Jupiter uralja a baráti kapcsolatait, és ennek köszönhetően kinyílik a világra, új barátságokat köt, illetve régi kapcsolatokat elevenít fel.
Akikkel érdemes barátkoznia: A Bikák, Skorpiók és a Szüzek gondolkodásmódját érzi leginkább olyannak, amire rá tud hangolódni.
Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket és a Kosokat felületesnek, a Nyilasokat megbízhatatlannak tartja, és a Vízöntők is gyakran okoznak csalódást.
Ha a barátnője Bak, próbálja kizökkenteni a túl szigorú napirendjéből, szervezzen közös programokat, mozit, színházat, kirándulást. Ne hagyja, hogy borongós gondolatai miatt elmenjen az élet apró örömei mellett.

Vízöntő (I.20.-II.20.)

Érdeklődő, kíváncsi, szereti a társaságot, szívesen mókázik, játszik, közben a lelke mélyén nagyon is komoly dolgok foglalkoztatják. Jól együtt tud működni másokkal, s ha baj van, férfiként képes küzdeni. Vonzzák az érdekes, különc emberek. 2006-ban a Plútó arra készteti, hogy a már ellaposodott, kiüresedett kapcsolatoknak véget vessen.
Akikkel érdemes barátkoznia: A Nyilasok optimizmusa, a Mérlegek kiegyensúlyozottsága jó hatással lehet önre, de nagyon ki tud jönni az Ikrekkel és egy másik Vízöntővel is.
Akiket jobb, ha elkerül: a Bakok és a Bikák konzervativizmusa kifejezetten idegesíti hosszú távon, a Rákok és a Halak érzelgőssége is gyorsan kihozhatja a sodrából.
Ha a barátnője Vízöntő, tudomásul kell vennie, hogy ez a kapcsolat nem arról szól, hogy éjjel-nappal egymás nyakán lógnak. Mivel örökké a világot akarja megváltani, a közvetlen környezetét sokszor elhanyagolja. Rajtad áll, hogy milyen gyakran találkoztok. Ő ugyanis leginkább akkor jön, akkor telefonál, amikor a legjobb formájában van, egyébként igyekszik elbújni még a barátok elől is. Nem szereti, ha gyengének, bizonytalannak látják.

Halak (II.21.-III.21.)

Önzetlen, önfeláldozó, igazi jó barát, mindenkin segít, aki rászorul. Társaságkedvező, de nem vágyik arra, hogy az érdeklődés középpontjába kerüljön. Igyekszik a háttérben maradni, de ezzel együtt
csak akkor érzi jól magát, ha nagy a nyüzsgés a környezetében. Inkább figyeli az eseményeket, mint irányítja. Bár ebben az évben történik valami, amikor a sarkára kell állni, és egyik barátjáért erején felül is tennie kell.
Akikkel érdemes barátkoznia: A vizes jegy szülötteivel félszavakból is értik egymást, de a Bakok és a Bikák bizalmába is hamar be tud férkőzni, és a Skorpiókkal is ki tud jönni.
Akiket jobb, ha elkerül: A tüzes Oroszlán, Kos és Nyilas észre sem veszi, mikor okoz fájdalmat. Az együtt töltött idő állandó hadakozással telne.
Ha a barátnője Halak, szerencsés embernek mondhatja magát, mert mindig érezheti a gondoskodását, önfeláldozó szeretetét. Őt nyugodtan fel lehet hívni éjfélkor is, ha valakinek el akarja sírni a bánatát, vagy be akar számolni legújabb hódításáról. És nem kell attól félnie, hogy kifecsegi a rá bízott titkokat, vagy hogy lecsapja a kezéről a legújabb pasiját.

Forrás: Astronet.hu