Balogh Norbert Ciprusra tart

Az exlokista Balogh Norbert a Palermo mezében
Az exlokista Balogh Norbert a Palermo mezében - © Fotó: AFP
Palermo – A Loki volt támadója Sallai csapattársa lehet a jövőben.

Az olasz Mediagol információi szerint az APOEL ajánlatot tehet a Palermónak Balogh Norbertért, akit a következő szezonra venne kölcsön a ciprusi bajnok – számolt be róla az országos sportnapilap portálja.

Újra társak lehetnek

A támadó nehéz időszakon van túl, az előző idényben sérülései miatt csupán két bajnokin kapott lehetőséget a Serie B-ben. Balogh mára egyre jobban érzi magát, ezt mutatja, hogy a Palermo Sappada elleni felkészülési meccsen háromszor is eredményes volt.

A Sallai Rolandot is foglalkoztató APOEL a héten jutott tovább az Európa-liga második selejtezőköréből, a harmadikban a Hapoel Beer-Seva lesz az ellenfele – a hírek szerint a ciprusi együttes még a párharcot megelőzően szeretné bejelenteni Balogh kölcsönvételét. A két magyar játékos nem először játszhat együtt, Sallai ugyanis a 2016–2017-es szezonban a Palermo kölcsönjátékosa volt.

HBN


Balogh Norbert
Palermo - Az olasz másodosztályú Palermo magyar labdarúgója nem foglalkozik a múlttal. A 22 éves Balogh Norbert a pályán is egyre jobban érzi magát, ezt mutatja, hogy a Palermo Sappada elleni felkészülési mérkőzésén (20–0) háromszor is eredményes volt. A csatár a Corriere dello Sportnak elmondta,...További hírek a Sport kategóriából