„Balogh megjárta a poklot, de most már jó úton van”

Akt.:
„Balogh megjárta a poklot, de most már jó úton van”
© Fotó: AFP / Miguel Medina
Debrecen, Palermo - Továbbra is nagy jövőt jósolnak a DVSC egykori ifjú tehetségének, Balogh Norbertnek. A hórihorgas támadó hosszú ideig sérüléssel bajlódott, ám végre ismét a társaival tud edzeni.

A Palermo trénere, Bruno Tedino szerint Balogh megjárta a poklot, de most már jó úton van.

Több problémája is volt az elmúlt időszakban, de számomra ő félelmetes játékos.”

Taktikailag nem tudnám kihez hasonlítani, de karakterisztikájában a labdával és a labda nélkül is olyan a játéka, mint Fellaininek – idézi az edzőt az olasz Repubblica, melyben arról is írnak, hogy miért nyúlt olyan hosszúra a hajdú-bihari sportember felépülése.

A cikk szerint mivel Balogh túl gyorsan nőtt meg, így az izomzata nem bírta el azt a fizikai erőfeszítést, amelyet megköveteltek tőle az edzések. A vázizmaival voltak problémák, ezt a Palermónál alaposan kivizsgálták, és ennek megfelelően kezelték.

A Serie B-ben jelenleg zajlik a téli alapozás, a listavezető Palermo január 20-án a Spezia ellen folytatja.

HBN


Balogh Norbert
Debrecen - Balogh Norbert a szegénységről, a szüleiről, Bernd Storckról, a válogatottságról és természetesen a DVSC-ről. Nyitrai Daniella interjúja. Hirtelen robbant be a köztudatba, de jól kezeli, hogy már megállítják az utcán, autogramot, közös fotót kérnek, és gyakran hívják az újságírók is. I...