Balogh klasszisok között Budapesten

Balogh klasszisok között Budapesten
2010. február 6-án, szombaton 18 órától a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre a ColliZion K-1 MAX Európa-döntő köré épített küzdősport gála, melyen a Fontana-harcos Balogh Norbert is ringbe lép.

Magyar-olasz K-1 Európa-liga válogatott csapatmérkőzéssel indul a rendezvény, a két gárda öt súlycsoportban méri össze tudását. Nemzeti csapatunkat Katona Attila, a kick-boksz válogatott szövetségi kapitánya, a Fontana SE vezetőedzője és Rehák György állította össze.

Minőségi sportolók alkotják a főprogram, a ColliZion K-1 MAX Európa-döntő mezőnyét. A 70 kilogramm alattiak kvartettjének tagja a minden helyzetből ütő, rúgó francia Philippe Salmon, az őserő román Mihai Barbu, de klassziskategóriát képvisel a horvát Frane Radnic és a jelenleg az egyik legjobb magyar versenyzőnek tartott Vörös Roland is.

Az augusztusi, debreceni K-1 MAX Magyar Nagydíj nyertese, Balogh Norbert a pécsi Vulics Józseffel ütközik. A győztes rangos nemzetközi gálákra kaphat meghívást, résztvevője lehet a szűk elit viadalainak. Zilai Sándor és Balog Vilmos – az elmúlt másfélévben sokat fejlődő – tanítványa remek formában várja az ütközetet, komplex harcmodora nyerő lehet baranyai riválisával szemben.

MMA- és bokszmeccs is szerepel a programban: kevert harcművészetben az egykori szabadfogású Európa- és világbajnoki bronzérmes, olimpikon birkózó, Aubéli Ottó, míg profibokszban a WBF és az IBO egykori nagyváltósúlyú világbajnoka, Kótai Mihály szórakoztatja majd a közönséget.

Világsztárokban sem lesz hiány a Papp László Budapest Sportarénában: szorítóba lép a francia Freddy Kemayo, de a keményöklű, nagydumás román Catalin Morosanu személyében egy igazi showman is osztja majd a pofonokat.

A ColliZion K-1 MAX Európa-döntőre belépők a helyszínen, valamint Ticket Express jegyirodáiban (www.tex.hu) kaphatók.