Balmazújvárosi tragédia – Még nem ismerik a gyilkosság indítékát

Akt.:
Balmazújvárosi tragédia – Még nem ismerik a gyilkosság indítékát
© Fotó: Matey István
Balmazújváros, 2015. június 19., péntek (MTI) – Az eddigi tanúmeghallgatásokból még nem derült ki, miért irtotta ki a családját az a balmazújvárosi férfi, aki tette után felakasztotta magát – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI érdeklődésére.


Dobó Dénes annyit megerősített, hogy a férfi egy kisbaltával ölte meg feleségét és két fiát.

A rendőrség a mentők jelzése után talált rá csütörtökön a négy holttestre Balmazújvárosban, egy Szoboszlói úti családi házban.

Az orvos szakértő elsődleges megállapítása szerint a 36 éves nő, valamint a 8 éves és a 10 éves kisfiú halálát idegenkezűség okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.

Emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, a férfi halála esetében pedig közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet – jelezte a rendőrségi szóvivő.

– MTI –


Nem feltételezték az apáról, hogy gyilkolásra vetemedhet
Balmazújváros – Még a sokat látott helyszínelőket is megdöbbentette az a látvány, ami a balmazújvárosi emberölés után fogadta őket.


Mentális betegségei lehettek a családirtónak
Debrecen, Balmazújváros – A kriminálpszichológus szerint családját okolhatta a problémákért a balmazújvárosi családirtó.


Borzalmas mészárlás Balmazújvárosban
Balmazújváros – A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a mentőszolgálat munkatársai 2015. június 18-án 10 óra 14 perckor bejelentést tettek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy Balmazújvárosban, az egyik Szoboszlói utcai családi házban négy holttestet találtak.
hirdetés