Balmazújvárosban készül a DVSC-TEVA

Balmazújvárosban készül a DVSC-TEVA
A korábbi évekhez hasonlóan ezen a héten is a balmazújvárosiak vendége lesz a DVSC-TEVA, a piros-fehérek ugyanis egészen szombatig, a romániai Gaz Metan elleni felkészülési mérkőzésig ott edzőtáboroznak.

Ennek ellenére a szerda délelőtti tréning Nagyhegyesen zajlott, mert a Hotel Balmaz pályájának talaja kissé mély, ezért egy napig még pihentetni kell a gyepet.

 

Mire képesek az újak?

Az edzés alatt a játékteret körülálló maroknyi nézősereg többnyire támadásvariációk begyakorlásának lehetett szemtanúja, no meg annak, mire lehetnek képesek a debreceniek legfrissebb igazolásai. A tegnap aláírt német Dajan Simac és a litván válogatott kapus, Mindaugas Malinauskas együtt izzadt újdonsült csapattársaival, és ugyancsak ott volt a pályán Nemanja Obrics is. A középpályásról azt kell tudni, hogy korábban megfordult Kaposváron is, majd tavaly a szerb Crvena Zvezdához szerződött, ahol azonban kevesebb játéklehetőséget kapott.

Obrics minden labdaérintésén látszott, hogy nem ügyetlen futballista, de az, hogy a meccshiány miatt mennyi lemaradása van, az csak a héten derül ki.

HBN-TN

 

Mindaugas Malinauskas szerződést kötött a DVSC-TEVA-val

Védővel erősített a DVSC-TEVA

Nem véletlenek a potyagólok