Vége az újvárosi rablás ügyében folytatott nyomozásnak

Vége az újvárosi rablás ügyében folytatott nyomozásnak
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – A balmazújvárosi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben.

A híradás szerint a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság rablás, valamint súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a gyanúsítottal szemben.

A rendőrségre 2018. november 11-én 3 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy férfit kiraboltak Balmazújvárosban, a Tamási Áron utcában – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Mint írják, a rendőrök a helyszínre mentek, ahol a sértett elmondta nekik, hogy miközben kerékpárját tolta, egy ismeretlen férfi minden ok nélkül megütötte, majd amikor elesett, belerúgott, és kivette a pénztárcáját a zsebéből.

Fotó: police.hu

A járőrök a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a nyomozók még aznap elfogtak és előállítottak a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A 20 éves férfi beismerő vallomást tett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés