Több ajtónyitáshoz is riasztották a debreceni tűzoltókat

Több ajtónyitáshoz is riasztották a debreceni tűzoltókat
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – De balesethez, ághasadáshoz és egy Gázvezeték utcai tűzhöz is vonulniuk kellett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Árokba csúszott egy személygépkocsi szombatról vasárnapra virradó éjjel Balmazújvároson, a Debreceni utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók az autót átvizsgálták, majd feszültségmentesítették. Információink szerint az eset során nem történt személyi sérülés.

Nyolc méter magas fa száraz ágai hasadtak le a gyalogosforgalmat is veszélyeztetve tegnap délelőtt Debrecenben, a Szávay Gyula utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a veszélyes ágakat.

Több ajtónyitáshoz is riasztották a debreceni tűzoltókat a tegnapi nap folyamán: a Monti Ezredes és a Derék utcába, valamint a Nagy Lajos Király térre is vonulniuk kellett. Mindegyik esetben idős emberek szorultak segítségre, akiket a tűzoltók átadtak a mentőszolgálatnak.

Kazán mellett felhalmozott tüzelőanyag gyulladt ki egy családi ház melléképületében tegnap este, Debrecenben, a Gázvezeték utcában. A tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók eloltották. A tűzoltók az épület átvizsgálását és átszellőztetését végezték el. A tűz oltása közben egy ember megsérült, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdú-Bihar - Az ingatlanban öten éltek életvitelszerűen, a másik két lakó lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonokhoz költözött. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Kigyulladt egy hulladéktároló sziget egyik konténere tegnap hajnalban Debrecenben, a Teleki utcában. A debreceni hivatásos ...

Téglás - A debreceni rendőrök egy közlekedési balesettel kapcsolatban kérik a lakosság segítségét - olvasható a police.hu-n. A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - adta...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés