Nem csak a debreceni balesetnél volt dolguk a tűzoltóknak

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Karambol történt Berettyóújfaluban is, Szoboszlón mosógép égett szombat késő délután. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egyhektáros területen Egyeken, a Fő utcában foltokban a tarló égett szombat hajnalban. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Egy személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött tegnap délelőtt Debrecenben, a Füredi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig az autó vezetőjét kórházba szállította.

Berettyóújfaluban, a Honvéd utca végén két autó ütközött össze szombat délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók elvégezték a jármű feszültségmentesítését, majd az úttesten szétszóródott törmelékeket összetakarították. Személyi sérülés nem történt.

Késő délután egy mosogatógép gyulladt ki Hajdúszoboszlón, az Álmos utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élők a tüzet eloltották. A tűzoltók átvizsgálták a mosogatógépet, majd átszellőztették az épületet.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - A baleset a 33-as főút és a Szabó Lőrinc utca kereszteződésénél történt. Villanyoszlopnak hajtott egy gépkocsi Debrecenben, a 33-as főút és a Szabó Lőrinc utca kereszteződése közelében - tette közzé honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A balesethez a megyeszék...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés