Mint a filmekben: lángoló házból mentettek a balmazújvárosi rendőrök

Mint a filmekben: lángoló házból mentettek a balmazújvárosi rendőrök
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – Az egyenruhások kivitték az udvarra a hálószobában alvó 84 éves férfit, majd a tűz megfékezésének is nekiláttak.

A rendőrséget december 28-án 21 óra körül arról értesítették, hogy egy balmazújvárosi házban tűz van. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese azonnal a helyszínre küldte a helyi körzeti megbízottat – olvasható a police.hu-n megjelent közleményben. A híradás szerint a rendőröket az égő háznál egy férfi arról tájékoztatta, hogy az ingatlan idős lakója bent tartózkodik. Az egyenruhások azonnal bementek a lángoló házba, majd a hálószobában alvó 84 éves férfit kivitték az udvarra és átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

A rendőrök ezt követően a szomszédoktól kapott porral oltó készülékekkel nekiláttak a lángok megfékezésének, amelyet a helyszínre érkező katasztrófavédelem munkatársai folytattak.

A tűzben az idős lakó nem sérült meg – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.


Hajdú-Bihar - Két embert vittek kórházba Hajdúszoboszlóról pénteken. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Jelzett a szén-monoxid-érzékelő tegnap korán reggel Hajdúszoboszlón, a Hősök terén lévő egyik társasházi lakásban. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban, m...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés