Minden mérkőzés „élet-halál harc” a Balmaznak

Akt.:
Minden mérkőzés „élet-halál harc” a Balmaznak
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A Balmazújváros a hétvégén a Paks ellen folytatná a felzárkózást a tabella középmezőnyéhez.

Jó periódust tudhat maga mögött a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese, ugyanis az egy héten belül lejátszott három mérkőzéséből kettőt megnyert, egy pedig döntetlennel ért véget. A narancssárga-feketék előbb a múlt hét szerdán Győrben nyertek 3–2-re a Magyar Kupa-nyolcaddöntő odavágóján, majd szombaton idegenben verték a Lokit a bajnoki szezonnyitón, végül gól nélküli ikszet értek el a visszavágón az ETO ellen, ami továbbjutást ért.

Éppen ezért sejtettük, hogy felszabadult hangulatban találjuk az Újváros középpályását, Vajda Sándort.

Mindig jól jön a siker

– A siker mindig jól jön egy futballcsapatnál, örülök, hogy továbbjutottunk szerdán. Ez további önbizalmat kölcsönözhet a társaságnak, ahogyan a DVSC ellen aratott győzelmünk is a Nagyerdei Stadionban. Jó érzés, hogy az MK-ban történelmet írtunk, hiszen sosem szerepelt még a Balmazújváros a legjobb nyolc között. Nincs más dolgunk, mint kemény munkával továbbmennünk a megkezdett úton – mondta 26 éves labdarúgó, aki szerint, bár nehéz, fagyos talajon játszottak, ez nem okozhat gondot számukra. – Úgy vélem, hogy jól dolgoztunk a téli felkészülés során, ezért nem lehet probléma, bírnunk kell a tempót. Valóban nem voltak ideálisak az időjárási körülmények, de a lényeg, hogy megvan a továbbjutás – fogalmazott Vajda.
A mátészalkai születésű futballistával természetesen a szombaton 17 órától kezdődő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Paksi FC bajnokiról is szót ejtettünk.

Egységes gárda a Paks

– Nehéz mérkőzésnek ígérkezik a paksiak elleni, de számunkra ebben a szezonban minden meccs „élet-halál harc”. Már csak azért is fontos lenne begyűjtenünk a három pontot, mert a győzelemmel nagyot léphetnénk előre a bennmaradásért vívott küzdelemben. Roppant egységes, masszív gárda a tolnai, csak magyar játékosok alkotják, akik már régóta együtt futballoznak, ez is az egyik nagy erősségük. Az ősszel 1–0-s vereséget szenvedtünk Pakson, az a célunk, hogy ezúttal mi hagyjuk el győztesen a pályát.

TN


Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros - A Balmaz középpályása, Haris Attila örül a továbbjutásnak, de a viharsarkiak ellen is óvatosságra int. 3–2-es előnyről vágott neki a ETO FC Győr elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntő visszavágójának a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. A szerdai farkasordító hidegben megvívott hazai találkozón ...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés