Lángoló góré, kidöntött oszlop, felfeszített ajtó – szerda az életmentőknél

Akt.:
Markológép döntött póznát
Markológép döntött póznát - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Az ittas járművezetés növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát – figyelmeztet a rendőrség.

Jelentősebb feladathoz csak délután riasztották a megyénkbeli tűzoltókat szerdán: ötven négyzetméteres melléképület és a mellette található góré teljes terjedelmében lángolt Debrecenben, a Biczó István kertben. A tűzoltók két vízsugárral oltották el. A melléképületben lévő nyolc birka elpusztult.

lg

Fotó: katasztrófavédelem

Egy munkagép villany- és telefonoszlopnak ütközött szerdán délután Balmazújvároson, a Pacsirta utcában. A szakemberek a vezetéket áramtalanították, majd a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a elvégezték a műszaki mentést.

mr-1

Fotó: Matey István

Késő délután Debrecenbe, a Piac utcára riasztották a helyi tűzoltókat, egy negyedik emeleti lakásba kellett bejutniuk. A tűzoltók felfeszítették az ajtót, és az ott élő idős embert átadták a mentőszolgálatnak.

A megyénkben szolgáló mentők 188 feladatot láttak el az elmúlt 24 órában.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök ugyanebben az időintervallumban egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, akik közül nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy főt körözés alapján. A rendőrök huszonkilen személyt állítottak elő, köztük tizenegy főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.

A rendőrség sajtószóvivője kiemelt egy esetet: ittas vezető okozott balesetet. Egy 43 éves debreceni férfi február 28-án 17 óra körül autóval közlekedett a Jerikó utcán, majd a Füredi szervizút kereszteződésénél balra kanyarodott és nekiütközött egy ott forgalmi ok miatt várakozó gépkocsi hátsó részének. A baleset során személyi sérülés nem történt. Az intézkedő rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A sofőr ellen – a vezetői engedély elvétele mellett – eljárást indítottak.

HBN


Markológép döntött póznát Balmazújvároson
Balmazújváros - Munkagép döntött ki villanyoszlopot szerda este. A szolgáltató az éjszaka folyamán kijavította a hibát. Balmazújvárosban, a Pacsirta úton február 28-án délután egy munkagép kidöntött egy villanyoszlopot, amelynek következtében közel negyven háztartásban nem volt áramszolgáltatás. ...

Fotó: police.hu
Debrecen - A 43 éves férfi hátulról ment neki egy várakozó autónak szerda délután. Szerda délután egy férfi autózott Debrecenben, a Jerikó utcán. A sofőr a Füredi szervizút kereszteződésénél balra kanyarodott, miközben nekiütközött egy ott forgalmi ok miatt várakozó kocsi hátsó részének. A balese...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés