Kukatűz és baleset a tűzoltók keddi menüjében

A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A Gázvezeték utcán két autó karambolozott, Derecskén az avar égett. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kedd kora reggel Debrecenben, a Gázvezeték utcában két személygépkocsi ütközött össze. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre, akik átvizsgálták a járműveket, majd áramtalanították azokat. Az egyik autó olaja és hűtővize az úttestre folyt, a tűzoltók felitatták azt, majd letolták a járműveket az útról, mert azok forgalmi akadályt képeztek.

Balmazújvároson, a Debreceni utcában egy társasház első emeleti lakásában az ott élő idős nő elesett, nem tudta a mentőszolgálatot beengedni. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók kihúzós létrán keresztül az erkélyen át bejutottak a lakásba, a sérültet pedig átadták a mentőszolgálatnak.

Debrecenben, a Csemete utcában egy fém, rácsos hulladékgyűjtő gyulladt ki tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kaba külterületén, a 4802-es úton egy hatméteres kőrisfa ága lehasadt, és a fél útsávot lezárta. A kabai önkéntes tűzoltók kéziszerszámok és motoros láncfűrész segítségével távolították el az ágat.

Öt négyzetméteren lángolt az avar Derecskén, a Téglás utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés