Készpénzt vittek el egy újvárosi boltból

Készpénzt vittek el egy újvárosi boltból
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – Egy 19 éves fiatalt kifosztás és lopás miatt hallgattak ki gyanúsítottként a balmazújvárosi rendőrök – adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre 2018. november 22-én 8 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy balmazújvárosi üzletbe ismeretlenek betörtek, és onnan készpénzt vittek el – derül ki a police.hu-n megjelent közleményből. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került egy helyi 19 éves férfi. A nyomozók D. Jánost előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – olvasható a híradásban.

kf1Fotó: police.hu

Mint írják, a nyomozás adatai szerint a gyanúsított több hasonló betöréssel és besurranással is kapcsolatba hozható, de a megalapozott gyanú szerint egy 85 éves helyi lakost is félrevezetett, majd kifosztott.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság D. Jánossal szemben kifosztás bűntett, valamint lopás vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást.Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés