Karambolok a megye útjain

Akt.:
A balmazújvárosi karambol helyszíne
A balmazújvárosi karambol helyszíne - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – A csütörtök sem telt el balesetek nélkül.

A megyei katasztrófavédelem illetékese tájékoztatta lapunkat, hogy Hajdúböszörményben, a Középkert utcában egy családi ház villanyórája gyulladt ki csütörtök délelőtt, ezért a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység a villanyórát kéziszerszámok segítségével megbontották és a tüzet megszüntették.

Egy akácfaág hasadt le csütörtök délelőtt Debrecenben, az Oláh Gábor utcában. Az ág a gyalogos valamint közúti forgalmat veszélyeztette, ezért azt a debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül mentőkötéllel távolították el – folytatta az illetékes.

Elmondta továbbá, hogy – ahogyan arról korábban beszámoltunk – egy személygépautó és egy kisteherautó ütközött össze csütörtök délután Balmazújvároson, a Bercsényi és a Bethlen utca kereszteződésében. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik elvégezték a járművek feszültségmentesítését és megszüntették az üzemanyagszivárgást kéziszerszámok segítségével. A baleset során a személyautóban utazó két ember nem sérült meg, de a kisteherautó vezetőjét kórházba kellett szállítani, míg az utastársát a helyszínen látták el a mentőszolgálat szakemberei.

Két személygépjármű is karambolozott csütörtök délután Hajdúdorogon, a Csontoskert utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik a járműveket áramtalanították. Az ütközésben három ember sérült meg, akiket a mentőszolgálat kórházba szállított. A mentési munkálatok idejére a rendőrség az érintett útszakasz egy részét lezárta.

HBN


Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az egyenruhások az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 15 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 7 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 21 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.


Debrecen - Óvatosan a sütés-főzéssel: ebben a hónapban háromszor vonultak konyhában keletkezett tűzhöz a debreceni tűzoltók. A Thomas Mann utcában egy társasház földszinti lakás sütőjében lángra kapott egy pizzás doboz. A tüzet az ott tartózkodók eloltották, de a lakás és a lépcsőház is füsttel t...

Balmazújváros - Nem adta meg az elsőbbséget egy személyautó vezetője egy kisteherautónak csütörtök délután Balmazújvárosban, a Bercsényi utcában, így a két jármű összeütközött. A karambolban a furgon az oldalára borult, vezetője pedig, súlyosan megsérült. Fotó: Matey István [related-pos...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés