Hazai pályán győzte le a Budaörsöt az Újváros

Hazai pályán győzte le a Budaörsöt az Újváros
© Fotó: Matey István
Balmazújváros – Nagy vadat ejtett el a Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában a Balmazújváros: Toni Golem együttese a negyedik helyen álló Budaörs gárdáját fogadta vasárnap délután, és győzte le 2–1-re.

Berki István rögtön a negyedik percben vezetést szerzett a hazaiaknak, de ennyivel nem elégedett meg, csapata második gólját is meglőtte a 18. minutumban. Sajbán Máté a 27. percben szépített, és mint később kiderült, be is állította a végeredményt.

Fotó: Matey István

A Balmaz így 27 ponttal feljött a tabella 16. helyére. A következő körben, vasárnap 14.30-tól Ceglédre látogatnak a hajdú-bihariak.

HBN


Balmazújváros–Budaörsi SC 2–1 (2–1)

Balmazújváros, 300 néző. Vezette: Berényi Tamás (Márkus Péter, Máyer Gábor)

Balmazújváros: Szécsi G. – Kovács N., Papucsek, Bora, Király Á. – Patvaros – Kóródi, Domokos, Erdei (Szabó B. 52.) – Berki (Fekete Á. 54.), Óvári (Ternován 62.) Vezetőedző: Toni Golem

Budaörs: Demjén – Kékesi (Fejős, a szünetben), Tányéros Á., Fényes – Menyhárt (Marques-Airosa 75.), Tóth K., Stieber A., Medgyes Sz., Czvitkovics (Lengyel B. 30.) – Sajbán Máté, Sajbán Miklós. Szakmai igazgató: Bognár György

Gólszerző: Berki (1–0) a 4., Berki (2–0) a 19., Sajbán Máté (2–1) a 27. percben

Mesterszemmel

Toni Golem: Elégedett vagyok, megvan a második hazai győzelmünk is, ehhez elengedhetetlen volt, hogy a játékosok azt tegyék, amit egész héten gyakoroltunk. Haladnunk kell tovább ezen az úton!

Bognár György: Ellenfelünk az első félidőben nagyon jól futballozott, megérdemelten vezetett. Mi csak mezőnyfölényt harcoltunk ki, minőségben nem játszottunk jól. Összességében megérdemelten nyert a Balmazújváros.

(Forrás: nso.hu)Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés