Harist már a Loki is vinné?

Haris Attila
Haris Attila - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros, Debrecen – Sajtóinformációk szerint Haris Attila iránt a Debrecen is érdeklődik.

A zuhanyhíradóban azt rebesgetik, Haris Attila lehet a következő, akire lecsapnak az NB I-ből kiesett Balmazújváros játékosai közül. Azt beszélik, a DVSC is kiszemelte magának a középpályást, de más élvonalbeli kluboknál is képben van a szerződtetése.

Apad a keret

Az előző szezonban 27 bajnokin szerepelt Haris iránt külföldről is érdeklődnek, így az is elképzelhető, hogy a 21 éves futballista légiósnak áll. Mivel a klubok választ várnak, így a játékos jövője hamarosan eldőlhet, így Haris lehet az ötödik játékos, aki elhagyja a balmazújvárosi együttest.

Mint ismert, a csapatkapitány Sigér Dávid a Ferencvárosba, Tamás László a Haladásba, Eke Uzoma a Honvédba, Vajda Sándor pedig a Mezőkövesdhez igazolt eddig.

HBN


Kusnyír Erik
Debrecen - A 18 esztendős Kusnyír Erik többször is kezdőként szerepelt tavasszal a DVSC-ben. Az első bajnoki szereplésére május 5-én került sor a Loki 2000-es születésű játékosának, Kusnyír Eriknek, az ifjú tehetség a Budapest Honvéd otthonában megnyert mérkőzésen váltotta a 84. percben Kuti Kris...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés