Gyönyörű járgányok és telt házas koncertek a balmazújvárosi motoros fesztiválon

Akt.:
Gyönyörű járgányok és telt házas koncertek a balmazújvárosi motoros fesztiválon
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Szakmai konferenciával vette kezdetét a Motoros Fesztivál Balmazújvároson, aztán a kilométerek, majd a szórakozás következett.

A Motoros Fesztiválon a kikapcsolódás és a szórakozás mellett a közbiztonságot is szem előtt tartják. A kétnapos programsorozat a balesetmegelőzésről szóló konferenciával kezdődött. Megtudtuk, hogy az elmúlt 10 évben jelentősen növekedett a motorosok száma az utakon, viszont a motoros balesetek száma csökkent.

motoros2Fotó: Bánhegyi Zoltán

A délelőtti előadásokat komplex motoros mentési bemutató követte. Egy megjátszott balesetet követően a hatóságok életszerűen mentették ki a “sérülteket”. A látványos bemutatót követően a motorok szerelmesei Hajdúnánásra indultak, majd koncertek sorozatai következtek. A felvidéki Southern Comfort koncert és a Diktátor után telt ház előtt lépett fel a Republic.

motoros_kozFotó: Derencsényi István

Az estét az igazán impozáns éjszakai motoros bemutató zárta.

Az időjárás eddig kegyes volt a szervezőkhöz, de július 7-én, szombaton is szükség van az égiekre.

A mai programkavalkádból is bőven lehet válogatni, még nem késő útnak indulni az ingyenes programsorozatnak!

– Bánhegyi Zoltán –


Balmazújváros - Látványos és érdekes programokkal kezdődött a 6. Motoros Fesztivál Balmazújvárosban. A pénteken és szombaton zajló eseményen van és lesz motoros felvonulás – a szervezők túrákat is terveznek a megyében, a résztvevők ellátogatnak többek között Hajdúnánásra és Hajdúszoboszlóra is –,...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés