Érte szorít egész Balmazújváros

Boginak pörgős az élete
Boginak pörgős az élete - © Fotó: magánarchívum
Balmazújváros – Nagy Bogi már az általános iskolában igazolta a tehetségét.

Érdemes nagyot álmodni, többeknek valóban sikerül!

Nagy Bogi már az általános iskolában igazolta a tehetségét, aztán az Ének iskolája című műsor meghozta neki az igazi áttörést. Debrecenben tanult tovább, majd bekerült a Sztárban sztár + 1 kicsi című show-műsorba. Nagy Bogi a sok ingázást követően beiratkozott egy budapesti iskolába, így sokkal egyszerűbb lett az élete. Vagy talán mégse? A még mindig csak 16 esztendős tehetség Caramel Holnap című dalával bekerült „A Dal 2019” című műsorba (melynek győztese Magyarországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon).

A színpadon érett nő vajon a hétköznapokban tud-e gyerekként viselkedni? – A hétköznapokban nem igazán tudok gyerek maradni, elszakadtam az otthonomtól, mindent magamnak kell elintéznem. Ugyan az iskolában és a kollégiumban érzékeltetik, hogy még gyerek vagyok, de a pörgős életmód miatt abszolút nem érzem ezt – válaszolta meg az ifjú tehetség a kérdést.

Boginak a Dal 2019 műsorában a legnagyobb kihívása az lesz, hogy ne sírja el magát, hiszen az elszakadásról fog énekelni. Mindezek mellett az első olyan műsora lesz, amelyből ki lehet esni.

– Bánhegyi Zoltán –


Vavra Bence
Budapest - Both Miklós a mezőny legjobb hangjaként tartja számon a fiatal tehetséget. Szombat este folytatódott A Dal 2019 válogató show-műsora, melyben ezúttal is tíz előadó mutatta meg magát a harminc pályaműből a Duna Televízió és a Duna World csatornán. A zsűriben Vincze Lilla mellett a 20 év...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés