Bocsánatot kért a markolós, aki egy egész utcát áramtalanított Balmazújvárosban

Akt.:
Markológép döntött póznát
Markológép döntött póznát - © Fotó: Matey István
Balmazújváros – Ámokfutó buldózeresként emlegetik a balmazújvárosiak a fiatal férfit, aki ittasan vezetve a járművet kidöntött egy villanyoszlopot még február végén. A sofőr sajnálja a történteket, elmondta, hogy emlékszik a balesetre.

Balmazújvárosban, a Pacsirta úton február 28-án délután egy munkagép kidöntött egy villanyoszlopot, ami miatt közel negyven háztartásban nem volt áramszolgáltatás.

– Iszonyatosan megijedtem, hatalmas „dübbenés” volt, mintha leszakadt volna az ég – idézte fel otthonában az élményt egy 73 éves asszony, aki a BorsOnline-nak nyilatkozott.

Isteni szerencse, hogy életben maradtál! Ezt mondtam a srácnak, amikor kimentem hozzá. Rémülten közölte: megcsúszott. Hamarosan rengeteg rendőr érkezett”

– mesélte a lapnak.

Az esetről kapott bejelentés után a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol a vagyonmegóvás miatt járőröztek, és segítettek a rászorulóknak.

Az áram végül másnap délutánra visszatért, az asszony pedig még akkor is kiment a fiúhoz, akibe próbálta önteni a lelket.

ar1

Fotó: Matey István

A Bors elérte annak a cégnek az ügyvezető igazgatóját, akinek az alkalmazottja okozta a balesetet. Kiderült: a 22 éves férfi nem munkaidőben ivott, és nem is akkor okozta a balesetet. A cikk szerint a fiatalember a baleset estéjén haza akarta vinni a munkagépet, állítása szerint előtte délben ivott három sört.

Megcsúsztam, a lapát fennakadt, amikor feleszméltem, már nem tudtam kikerülni az oszlopot. Hibáztam, nagyon sajnálom, nem akartam kellemetlenséget okozni senkinek”

– mondta a Borsnak a munkagépet vezető fiatal.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt nyomozást indított az ügyben.

Az alkalmazott sorsáról – aki egyébként egy éve dolgozik ezen a helyen – a nyomozás után döntenek a cégnél.

Forrás: BorsOnline


Markológép döntött póznát Balmazújvároson
Balmazújváros - Munkagép döntött ki villanyoszlopot szerda este. A szolgáltató az éjszaka folyamán kijavította a hibát. Balmazújvárosban, a Pacsirta úton február 28-án délután egy munkagép kidöntött egy villanyoszlopot, amelynek következtében közel negyven háztartásban nem volt áramszolgáltatás. ...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés