Az élmezőnyhöz tartozó budaörsiek érkeznek a Balmazhoz

Balmazújváros – Berki István jó meccset vár a Budaörs ellen vasárnap délután.

A tabella negyedik helyén álló Budaörs együttese látogat a Balmazújvárosi Városi Stadionba a Merkantil Bank Liga NB II. 25. fordulójában, vasárnap 14 órától. A felek augusztus végén is összecsaptak már, akkor nem született gól a mérkőzésükön.

Az újvárosiak elmozdultak a kieső helyről, jelenleg 24 ponttal a 17. pozícióban tanyáznak. Legutóbb 1–1-es döntetlent értek el a hajdú-bihariak Mosonmagyaróváron. A Budaörs 0–0-ra végzett hazai pályán a Duna Aszfalt TVSE ellenében.

A szívét, lelkét kiteszi

A balmazfoci.hu a múlt héten gólt szerző Berki Istvánt kérdezte, mire számít a vasárnapi bajnokin. „Mindenképp jó meccset várok a Budaörs ellen. Játszós csapat, ami azt jelenti, hogy ők is próbálnak futballozni, és jól működnek csapat szinten. De nem kérdés, hogy a győzelem a cél ellenük is. Aki kijön a meccsre, az láthatja majd, hogy akit a mester a pályára küld, az a szívét, lelkét kiteszi, hogy ez a csapat nyerni tudjon, és ne forduljon elő többet, hogy kieső helyen vagyunk!” – fogalmazott az újvárosiak támadója. Azt is elmondta, öröm számukra, hogy előre léptek a tabellán, de ennyivel nem elégedhetnek meg, mert sokkal több van a csapatban ennél.

A játékos továbbá kiemelte, hogy új edzőjük, Toni Golem mindenkitől annyit vár el, amennyit tud, így eltűnt belőlük az a fajta görcsösség, ami előtte jellemezte őket.

HBNBalmazújváros.
HAON.HU


hirdetés