A fiatal gyanúsított két másik fiút rabolhatott ki

Akt.:
A fiatal gyanúsított két másik fiút rabolhatott ki
© Fotó: police.hu
Balmazújváros – Egy 17 éves fiú pénzt és cigarettát kért, majd veréssel fenyegetőzött – olvasható a police.hu-n. A közleményből kiderül: a balmazújvárosi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A nyomozás adatai szerint 2018. április 30-án 20 óra 30 perc körül tett bejelentést egy balmazújvárosi férfi a rendőrségen arról, hogy fiát és annak egyik barátját kirabolták – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint a rendőrök az ügy felderítése során beszerzett információk alapján azonosították a rablás feltételezett elkövetőjét, akit még aznap elfogtak. A 17 éves fiút előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A hajdúnánási lakos beismerő vallomást tett, és elmondta, hogy a Keleti-főcsatorna hídja alatt cigarettát kért a sértettektől, majd pénzt követelt tőlük és veréssel fenyegette meg őket. A nyomozók a gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették, és vele szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak eljárást – írja a rendőrség.

A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés