A bajnoki címvédő ellen játszik a Balmazújváros

Akt.:
A bajnoki címvédő ellen játszik a Balmazújváros
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Nincs megállás a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő háza táján, mint arról korábban már beszámoltunk, Horváth Ferenc együttese három-négy naponta játssza felkészülési mérkőzéseit.

Szerdán következik az újabb megmérettetés a narancssárga-feketék számára, idegenben a bajnoki címvédő Budapest Honvéd ellen küzdenek meg. A Bozsik-stadion edzőpályáján megrendezett találkozón 13 órától hangzik fel a kezdő sípszó.

Emlékezhetnek rá az újvárosi szurkolók, hogy négy edzőmeccsen van túl az idén kedvenc csapatuk. Az első összecsapáson 1–1-es döntetlenre végeztek a Cegléddel, az elmúlt hét közepén pedig dupla mérkőzést játszottak a Szeged (0–1) és a CS Luceafarul Oradea (0–1) ellenében. Szombaton az NB II. egyik feljutásra esélyes csapata, a Kisvárda látogatott Balmazújvárosba, és Kónya Márk góljával nyertek a hajdú-bihariak.

A kispestieknek eddig jól halad a felkészülésük, ha csak az eredményeket nézzük: három edzőmeccsükből mindet megnyerték, sorrendben a Dorogot (3–1), a Csákvárt (3–2) és a Vasas (2–0) fektették két vállra az elmúlt szűk egy hét során.

HBNBalmazújváros.
HAON.HU


hirdetés