Balmazújváros vs. DVSC: Küzdelmes, de ritmustalan mérkőzés

Akt.:
Balmazújváros vs. DVSC: Küzdelmes, de ritmustalan mérkőzés
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros, Debrecen – A Balmazújváros vs. Debreceni VSC (0-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Horváth Ferenc és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András (DVSC): Nehéz mérkőzést vártunk, látszott, hogy a hazai csapat jó teljesesítményt nyújtott a korábbi meccseken, tartottunk a találkozótól. Támadni szerettünk volna, ez az első 10 percben sikerült, utána nem volt folyamatos a játékunk, feljött a hazai csapat, lehetőségeik is voltak. Második félidőbe átadtuk a területet, a hazaiaknak nem volt igazi helyzete. A mai napon pontatlanok voltunk, nem volt meg a folyamatos játékunk. Küzdelmes mérkőzés volt, nagyot küzdöttek a játékosok, örülök a győzelemnek.

Horváth Ferenc (Balmazújváros): Nem volt jó mecs, ritmustalan, rengeteg átadási hiba volt. Nem hiszem, hogy bárki is jól szórakozott a mérkőzésen, leszámítva a debrecenieket. Harmadik meccs, amit 1-0-ra veszítünk el, úgy, hogy az ellenfélnek kapuralövése sem volt. Igaz, ami támadójátékunk sem volt túl acélos. A második féidőben mi irányítottuk a játékot, de nem volt igazán gólhelyzetünk.

Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 2017/2018-as szezonjának 9. fordulójában a Balmazújváros csapata a Debreceni VSC együttesét fogadta szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 9. forduló ...