“Motiváltabbak voltak ma, mint mi”

Akt.:
“Motiváltabbak voltak ma, mint mi”
© Fotók: Derencsényi István
Balmazújváros, Debrecen – A Balmazújváros vs. DVSC (4-0) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Horváth Ferenc és Herczeg András értékelte a látottakat.

Horváth Ferenc: Verebesen nőttem fel, aki egyszer azt mondta, hogy egyszer valaki nagyon beleszalad a késbe, ez most megtörtént. A helyzeteinket berugdostuk. Más volt így focizni, hogy a helyzeteink itt gólok lettek. A bentmaradást illetően bármi megtörténhet. Megyünk a bentmaradásért.

Herczeg András: Első percekben nem volt probléma a játékunkkal, kapufát is rúgtunk. Utána pontatlanok voltunk, az Újváros gyorsaságban, akaratban felülmúlt bennünket. A második félidőben hamar kaptuk a második gólt, ezután kockáztattunk, átálltunk három védőre. Gratulálok az Újvárosnak. Motiváltabbak voltak ma, mint mi.


A debreceni csapat futballján nem látszott, hogy a nemzetközi kupaszereplésért hajtana
Balmazújváros - Az ötletesen, lendületesen játszó Balmazújváros ellen a Loki nem találta a megfelelő játékmódot. Volt miért ünnepelni az újvárosi közönségnek az OTP Bank liga 31. fordulójában lejátszott Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–DVSC mérkőzés után, hiszen a vendéglátók 1-0-ás félidő után 4-0-ra ...

Balmazújváros, Debrecen - A labdarúgó OTP Bank Liga 2017/2018-as szezonjának 31. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 31. ...