Balmazújváros: megvolt a főpróba

Balmazújváros: megvolt a főpróba
© Fotó: Kovács Péter
Balmazújváros – A narancssárga-feketék ikszeltek a Cigánddal, következik a tavaszi nyitány.

Két felkészülési mérkőzést is játszott a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő az elmúlt öt napban, melyből a hétvégén lejátszott, Cigánd elleni már a hamarosan rajtoló tavaszi szezon főpróbája volt.

Gyirmóton kezdenek

Előbb szerdán léptek pályára az újvárosiak a román ACS Fotbal Recea alakulatával csaptak össze hazai pályán, és Óvári Zsolt 78. percben született góljával 1–0-ra nyertek.

Szombaton megtartották a bajnoki főpróbát is, ugyanis a Cigánd alakulata látogatott Balmazújvárosba. A mérkőzés 1–1-re végződött, hazai részről Zádori Krisztián volt eredményes, majd Jakub Novotny egalizált.

A balmazfoci.hu-nak így értékelte a meccset a horvát szakvezető, Toni Golem: „Jó mérkőzést játszottunk. A Cigánd futballozni jött ide, nem védekezni akart, hanem a támadásvariációkat próbálgatta, letámadott. Szintfelmérőnek is megfelelt. A góllövésekben fejlődnünk kell. Támadó szelleműbb játékra fogunk készülni a felkészülés utolsó periódusában – fogalmazott a mester.

A balmazújvárosi legénység vasárnap 17 órától már bajnoki pontokért játszik, idegenben a Gyirmót ellen kellene helytállniuk.

HBN


Határozott játékot vár el a tavasz folyamán a játékosoktól a szakmai stáb
Balmazújváros - Laczkó János elmondta, az elkövetkező hetek feladata az általuk elképzelt játék csiszolása lesz. Javában zajlik a munka a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesénél. Az új edző, Toni Golem vezette szakmai stáb keményen meghajtja a játékosokat, amelyre szükség is van, hiszen eredményes...