Balmaz: nagyon kell nekik a pont

Minden labdáért meg kell harcolni
Minden labdáért meg kell harcolni - © Fotó: Kovács Péter
Balmazújváros – Szabó Balázs bízik benne, Fortuna végre a csapata mellé áll.

Múlt vasárnap gól nélküli döntetlennel búcsúzott saját közönségétől a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, de a hétvégén van még egy lehetőség, hogy kellemesebb szájízzel vonuljon pihenőre az együttes. Ehhez vasárnap 13 órától Soroksáron kellene győznie Bekő Balázs alakulatának. Égetően szükségük lenne a három pontra, hiszen mindössze két egységgel előzik meg a már kieső helyen álló Mosonmagyaróvárt.

Gyakorolták a támadást

A Merkantil Bank Liga második fordulójában már találkozott a két csapat, akkor hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedett az Újváros a sárga-feketéktől. A hajdúságiak középpályása, Szabó Balázs a Balmazfoci.hu-nak elmondta, a múlt heti, Dorog elleni összecsapáshoz hasonló mérkőzésre számít.

– Stabil NB II-es csapat a Soroksár, amelynek a magja évek óta együtt játszik. A héten gyakoroltuk a támadásokat, hogy végre betaláljunk az ellenfél hálójába. Magunktól ugyanazt a csapategységet várom, mint ami például a Dorog elleni összecsapáson is volt, és hiszem, hogy akkor az előbb említett szerencse mellénk áll, és győztesen hagyjuk el a pályát, három ponttal térünk haza az utolsó idei meccsünkről – reménykedett Szabó.

HBN