Balmaz: még egy meccs, és aztán élesben megy

Akt.:
A Tatran Presov elleni felkészülési mérkőzésen
A Tatran Presov elleni felkészülési mérkőzésen - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros - Lejátssza utolsó felkészülési találkozóját a hétvégén a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese: Horváth Ferenc legénysége szombaton 11 órától az NB II-es Cigándot fogadja az újvárosi edzőcentrumban.

A csapat ezt követően már tétmeccsen lép legközelebb pályára, szerdán 16 órakor a másodosztályú WKW ETO FC Győr otthonában vív Magyar Kupa-nyolcaddöntőt.

A balmazújvárosiak honlapján Szamosi Tamás pályaedző beszélt a legutóbbi, 2–0-ra megnyert Kazincbarcika elleni edzőmérkőzésről.

Számunkra ez egy nagyon jól sikerült felkészülési mérkőzés volt, ahol a vezetőedző elvárásait a pályára lépőknek sikerült teljesíteniük. Jól védekeztünk, a helyzetkihasználásban kell még javulnunk, s akkor készen vagyunk”

– mondta a szakember, aki rátért a kupameccsre, valamint a szombaton esedékes bajnokira a DVSC vendégeként.

„Mérkőzésről mérkőzésre haladunk, mind a két fronton helyt akarunk állni. Minden találkozó, ahol pályára lépünk, nagyon fontos számunkra. Ehhez elég bő is a játékoskeretünk” – fogalmazott Szamosi, aki azt is elmondta, hogy nincs sérültjük, csupán Rus Adriánnak volt egy kisebb izomfáradtsága.

HBN


Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata a téli bajnoki szünetet követően február 24-én, szombaton 17 órától a Balmazújváros gárdáját fogadja az OTP Bank Liga 20. fordulójában. A találkozó apropóját adja, hogy a két hajdúsági együttes először mérkőzik meg egymással a Nagyerdei Stadionban bajnoki mérkőz...