Balmaz: három pontra számítanak a Győr ellen

Balról Balogh János, Bekő Balázs és Laczkó János
Balról Balogh János, Bekő Balázs és Laczkó János - © Fotó: balmazfoci.hu
Balmazújváros – Ha a csapat megvalósítja az elképzeléseiket, nem lehet gond.

Ismét hazai környezetben lép pályára a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese: vasárnap 17 órától a szebb napokat is megélt Győr látogat a hajdúsági városba. Bekő Balázs vezetőedző számára pikánsnak ígérkezik az összecsapás, hiszen a tréner az új városi munkáját megelőzően épp a kisalföldieket dirigálta.

Gyakorolták a taktikát

A Balmaz a válogatott szünetet kihasználva edzőmérkőzést játszott a Mezőkövesddel, és bár a találkozót 3–1-re elveszítették, a stáb minden hadra fogható játékosnak bizonyítási lehetőséget tudott adni. A csapat hivatalos honlapján Laczkó János asszisztensedző értékelte a meccset, és előre tekintett a vasárnapi bajno­kira is. – A játékosoknak ez egy jó terhelés volt egy kemény edzésekkel teli hét végén, azt is mondhatnám, hogy a mérkőzés a pont volt arra a bizonyos „i”-re. A taktikát próbáltuk gyakoroltatni a labdarúgókkal, ami úgy gondolom, hogy jól sült el. Vasárnap nehéz mérkőzésre számítok, és mindenképp győzelemre. Úgy gondolom, hogy nekünk hazai pályán nincs kitől tartani, nem kell megijednünk senkitől. Ha megvalósítjuk azt, amit a vezetőedző kér, és hozzátesszük azt, amit tudunk, amire képesek vagyunk, akkor nem lehet semmi gond, szerintem.

HBN


A balmazújvárosi tréner, Bekő Balázs bizakodik
Balmazújváros - A Mezőkövesd ellen játszott a hétvégén edzőmérkőzést (1–3) az NB II-es Balmaz Kamilla Gyógyfürdő. A klub honlapja Bekő Balázs vezetőedzővel beszélt a meccsről és a következő feladatról. „Arra tökéletesen jó volt ez az összecsapás, hogy majdnem mindenkit láthassak meccskörülmények ...Sporthírek