Balhé volt Polgáron

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Polgár – A polgári rendőrök három férfit fogtak el verekedés miatt.

Egy férfi tett bejelentést 2016. március 20-án 2 óra 35 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra arról, hogy egy polgári vendéglátóhely közelében verekedés tört ki. A járőrök a helyszínre mentek, ahol azt látták, hogy három férfi bántalmazza egymást. A rendőrök a verekedőket szétválasztották és előállították őket a Hajdúnánási Rendőrkapitányságra. A nyomozók megállapították, hogy előzetes szóváltást követően a férfiak összeverekedtek egymással egy helyi étterem előtt. A garázdákat egy nő és egy férfi is megpróbálta szétválasztani, azonban a nőt megütötték, míg a férfi hárítani tudta a felé irányuló ütést. A rendőrök kihallgatták a 27 éves K. Bélát, a 26 éves B. Tamást és a 29 éves K. Józsefet.

A bántalmazás következtében az orvosi vélemény alapján B. Tamás, valamint a nő könnyű sérüléseket szenvedett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály a két polgári, valamint a hajdúnánási lakosokkal szemben csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 6 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.

hirdetés