Balhé egy polgári kocsmában: üvegszilánkkal vágták meg a pultost

Balhé egy polgári kocsmában: üvegszilánkkal vágták meg a pultost
© Fotó: police.hu
Polgár – Egy 42 éves férfi a gyanú szerint kiabált a vendégekkel, majd egy üvegszilánkkal megsebesítette a pultost egy helyi kocsmában. A rendőrök elfogták.


A Hajdúnánási Rendőrkapitányság garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. József polgári lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. augusztus 21-én 20 óra körüli időben egy polgári sörözőben kiabálni kezdett egy férfi a vendégekkel. A pultos rászólt B. Józsefre, hogy fejezze be az ordítozást. A 42 éves férfi ekkor mérgében eltört egy sörösüveget a pulton, majd egy üvegdarabbal a kezében odament a sértetthez, akit megvágott vele. A vendéglátóhelyen tartózkodók értesítették a rendőrséget, majd a támadót lefogták, azonban B. József el tudott menekülni. A megtámadott 54 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Polgári Rendőrőrs járőrei a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 42 éves helyi lakost tartózkodási helyén elfogták és a rendőrőrsre előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

– police.hu –
hirdetés