Balesetmentes nyári szünet a cél

Balesetmentes nyári szünet a cél
© Fotó: police.hu
Debrecen – Általános iskolásoknak tartottak előadást a debreceni rendőrök.

A Debreceni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2016. május 10-én Debrecenben, az Ibolya utcai általános iskolában tartottak előadást a gyerekeknek, akikkel játékos formában ismertették a közlekedési szabályokat, a jelzőtáblák jelentését, és azt, hogy mit kell tenni ahhoz, hogy biztonságosan közlekedjenek.

Mezőfényi Szilárd r. főtörzsőrmester a fiatalokat leginkább érintő gyalogos és kerékpáros szabályokra hívta fel a figyelmüket. Közösen megbeszélték a bicikli kötelező felszereléseit és az ezzel a járművel közlekedőkre vonatkozó szabályokat (járdán, úttesten, kerékpárúton, kerékpársávon, lakó-pihenő övezetben kerékpározás), valamint kitértek a fejvédő viselésének fontosságára és a láthatósági mellény használatának szabályaira kerékpározás közben. A foglalkozás célja az volt, hogy a diákok felkészítésével megelőzzük a közlekedési baleseteket a közelgő nyári szünetben is.

– police.hu –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés