Balesetmegelőzési tábor Hajdúböszörményben

Balesetmegelőzési tábor Hajdúböszörményben
© Fotó: police.hu
Hajdúböszörmény – Élményekkel gazdagon térhettek haza a gyermekek az öt napos táborból.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság és a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2016. nyarán – hagyományteremtő céllal – első alkalommal rendezte meg a közlekedés biztonsági témájú gyermektáborát.

A 2016. július 11. és 15. között Hajdúböszörményben megrendezett táborban több mint 30 általános iskolás korú gyermek vett részt.

A napi programok a gyalogosan és kerékpárral történő közlekedési ismeretek bővítését szolgáló oktatásokra épültek. A gyerekek megismerhették a közlekedési jelzőtáblákat, a láthatósági mellény viselésének fontosságát és a kerékpár kötelező felszereléseit.

A tartalmas szabadidős programok mellett különböző játékos feladatok segítségével sajátíthatták el az iskolások a biztonságos közlekedés szabályait, majd a megszerzett ismereteik birtokában tudásukat kipróbálhatták egy kerékpáros ügyességi pályán.

A közlekedésbiztonsági tábor második turnusa 2016. július 18-án kezdődik Hajdúböszörményben.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés