Balesetet okozott, de nem állt meg a debreceni autós

Balesetet okozott, de nem állt meg a debreceni autós
© Fotó: police.hu
Debrecen – Egy ember sérült meg a pénteki karambolban. A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a vétkes férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint Debrecenben, a Wesselényi utca felől a Petőfi tér irányába autózott egy férfi február 16-án 20 óra körül, amikor eddig tisztázatlan körülmények között sávváltás során nekiütközött az előtte szabályosan haladó Daewoonak. Ezt követően a balesetet okozó sofőr forgalmi ok miatt megállt, majd amikor a Daewoo sofőrje kérdőre vonta, akkor adatai hátra hagyása és az általa elvárható segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A balesetben a Daewoo egyik utasa könnyű sérüléseket szenvedett.

A rendőrségre érkező bejelentést követően a járőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították, elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították P. Antalt, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Az 52 éves debreceni férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a nyomozóhatóság.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Hajdú-Bihar - Több baleset is történt szombaton és vasárnap, de tűzeseteknél is be kellett segíteniük a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől. Szombat délelőtt lesodródott egy autó Hajdúszovát közelében a 4816-os számú útról, és az oldalára borult. A hajdúszoboszlói hivatásos...