Balesetek sora a szombati havas eső nyomán

Két személygépkocsi ütközött össze Hajdúnánás közelében.
Két személygépkocsi ütközött össze Hajdúnánás közelében. - © Fotó: Police.hu
Hajdú-Bihar – Két autó összeütközött szombaton délben Hajdúnánás közelében az M3-as autópályán, a százkilencvenharmadik kilométerszelvényénél.

A tűzoltók az egyik autóból egy sérültet feszítővágó berendezéssel szabadítottak ki, majd a mentőszolgálatnak átadták. A baleset során egy ember életét vesztette, négy sérültet pedig a mentők kórházba szállítottak.

Hajdúnánás - Két személygépkocsi ütközött össze Hajdúnánás közelében. Mint arról korábban hírt adtunk, 2018. február 3-án 12 óra 10 perc körül két Budapest felé közlekedő személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött az M3-as autópálya bal pályatest, 193. kilométerszelvényé...

Szombaton kora délután Debrecenben, a Feketerét utcában a csapadékvíz gyűlt össze egy lakóház udvarán. A tűzoltók szivattyúval eltávolították azt, mert egy lakóházat veszélyeztetett. Anyagi kár nem keletkezett.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában hét személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyekből a már említett halálos kimenetelű volt, három súlyos, három pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány tíz személyt fogott el, akik közül hét főt tetten értek, míg hármat körözés alapján. A rendőrök tizenkét személyt állítottak elő, köztük kilenc főt bűncselekmény gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.

HBN