Balesetben meghalt egy nő az M3-as autópálya bevezető szakaszán

Akt.:
Budapest, 2016. április 19. Helyszínelők dolgoznak 2016. április 19-én Budapesten, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Szentmihályi úti csomópontnál, ahol egy gépkocsi lesodródott az autópályáról és egy oszlopnak ütközött. A balesetben a női sofőr beszorult a járműbe, és a helyszínen belehalt sérüléseibe.
Budapest, 2016. április 19. Helyszínelők dolgoznak 2016. április 19-én Budapesten, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Szentmihályi úti csomópontnál, ahol egy gépkocsi lesodródott az autópályáról és egy oszlopnak ütközött. A balesetben a női sofőr beszorult a járműbe, és a helyszínen belehalt sérüléseibe. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Balesetben meghalt egy nő Budapesten, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Szentmihályi úti csomópontnál kedden – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A déli órákban elrendelt teljes útlezárást fél három előtt feloldották, egy sávon megindult a forgalom.

Kisdi Máté elmondta, a nő által vezetett gépkocsi lesodródott az autópályáról és egy oszlopnak ütközött. A sofőr, aki beszorult a járműbe, a helyszínen belehalt sérüléseibe – tette hozzá.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság délután azt közölte honlapján, hogy a műszaki mentés még tart, azonban egy sávon megindult a forgalom. A környéken több kilométeres a torlódás, de már nem érdemes kerülni a Külső Fóti út felé – tették hozzá.

– MTI –További hírek a Magyarország kategóriából