Baleset rekonstrukciót végzett a rendőrség a belvárosban

Akt.:
Sérült villamos a szerdai baleset helyszínén
Sérült villamos a szerdai baleset helyszínén - © Fotó: Matey István
Debrecen – A rendőrség baleset rekonstrukciót végzett a szerdai szerencsétlenség helyszínén, a Piac utca – Széchenyi utca – Kossuth utca kereszteződésben.

A munkálatok idején az 1-es és 2-es villamosok két szakaszban közlekedtek, a Szent Anna utca és a Kossuth tér között a villamosközlekedés átmenetileg szünetelt.

rekonstrukcio

rekonstrukcio2Fotó: Vass Attila

A szerdai szerencsétlenség során egy villamos összeütközött egy autóbusszal, amelynek következtében a DKV előbbi járműve kisiklott. Tizenhárman sérültek meg, közülük egy ember életveszélyesen.


Villamos és autóbusz karambolozott a debreceni belvárosban
Debrecen - Debrecen belvárosában 17 óra 25 perckor eddig tisztázatlan körülmények között a Kossuth térről a Nagyállomás felé tartó villamos, valamint egy Széchényi utcáról Kossuth utca irányába tartó autóbusz ütközött, tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányság illetékesétől. A megyei katasztrófavé...

Debrecen - Lapunkat csütörtök délelőtt a Debreceni Egyetem tájékoztatta a szerdán történt súlyos villamosbaleset sérültjeiről. A közlemény szerint a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházba összesen 13 sérültet szállítottak a Debrecen belvárosában történt baleset miatt. A szerencsétlenség során egy villamo...