Baleset miatt nem közlekednek a vonatok a Nyírgelse és Nyíradony között

Mentőhelikopterrel, súlyos sérülésekkel szállították kórházba Nyírmihálydiból azt a fiatal nőt, aki autójával a a sorompó nélküli vasúti átjáróban vonattal ütközött kedden délelőtt..

Mint arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a baleset miatt várhatóan délután egy óráig nem közlekednek a vonatok Nyírgelse és Nyíradonyközött, az utasokat vonatpótló buszok szállítják.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmihálydiban, egy sorompó nélküli vasúti átjáróban vonattal ütközött egy Opel Corsa kedden. Az autót vezető fiatal nőt – aki egyedül volt a járműben – súlyos sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították a nyíregyházi Jósa András Kórházba – tudta meg a Független Hírügynökség a katasztófavédelem Szabolcs-Szatár-Bereg megyei ügyeletén.

A balesetben a vonaton utazók közül senki sem sérült meg. A műszaki mentés és a helyszínelés végéig – várhatóan 13 óráig – Nyírgelse és Nyíradony között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, emiatt 15-20 perces késések várhatóak a Debrecen – Nyírbátor – Mátészalka vasútvonalon – közölte MÁV Zrt. debreceni területi kommunikációs vezetője, Smid Norbert.

FH


Nagyobb térképre váltás