Baleset, garázdaság és ittas vezetés

Akt.:
Baleset, garázdaság és ittas vezetés
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Súlyos-életveszélyes sérülést szenvedett egy személygépkocsi 55 éves sofőrje a vasárnap hajnalban Józsán, a Sillye Gábor utca egyik kereszteződésében történt balesetben.

A sofőr Debrecen felől haladt úgy, hogy nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően választotta meg a jármű sebességét. Emiatt a kereszteződésben lesodródott az útról, kidöntött egy közlekedési jelzőtáblát, majd a jármű jobb oldalával fának csapódva állt meg.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Az ártándi közúti határátkelőhelyen egy az országunkba beutazó román állampolgárt fogtak el, aki ellen ittas járművezetés miatt európai elfogatóparancs volt érvényben. A rendőrök a berettyóújfalui rendőrkapitánysága állították elő a férfit.

Egy ötvenéves férfi trágár szavakat kiabálva visszatetsző magatartást tanúsított Debrecenben a Nagyállomáson vasárnap kora délután. A férfit a rendőrök garázdaság gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.
Az ellenőrzéskor pozitív értéket mutatott az alkoholszonda egy 57 éves férfinél Debrecenben vasárnap reggel. Az illetőt további mintavétel miatt a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

HBN