Baleset és tűz volt szombaton

Hajdú-Bihar – A debreceni Segner téren két jármű ütközött, Görbeházán összehordott gallyak kaptak lángra.

Szombat délután Görbeháza külterületén összehordott gallyak kaptak lángra, mintegy húsz négyzetméteres területen. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat a polgárőrök riasztották. A tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a lángokat.

Összeütközött két autó Debrecenben, a Segner téren szombat délután. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a járműveket áramtalanították és a kifolyt hűtőfolyadékot felitatták. A balesetben nem sérült meg senki – tájékoztatott a tegnapi riasztásokról a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.