Baleset Debrecenben, a Sámsoni úton

Akt.:
Baleset Debrecenben, a Sámsoni úton
© Fotó: police.hu
Debrecen – A 78 éves kerékpárost súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentőszolgálat munkatársai – közölte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 23 éves férfi július 5-én 13 óra 30 perc körül közlekedett az általa vezetett személyautóval Debrecenben, a Sámsoni úton – olvasható a police.hu-n. A közlemény szerint a sofőr a Mátyás király utca kereszteződését elhagyva, eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfit, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen akart átmenni.

ba2Fotó: police.hu

A tájékoztatásból kiderül: a 78 éves férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.


Sáránd - Az egyik sofőr elhajtott a baleset helyszínéről, míg a másik járművezető kábítószert fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült - áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. Mint arról beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt július 4-én 19 óra 30 perc körül a 47-es f...